aku dia dan uum

Tergelak ak bila pkir balik waktu tu, sedar x sedar dah 3thn lebih ak kat sini...disini lah tempat yang mematangkan dan menyedarkan aku apa itu kehidupan...nie ak nk kongsi  kejadian2 yg belaku kepada ak, bilik itu dan uum....

1 julai 2007.
ak daftar kat uum walaupun pada masa tu ada gak suara2 sumbang suh ak jd M.A, kata diorang "knapa xnk..dah dapatkan"...ak dengan selamba cakap "sorry ak takut darah" padahal dlm hati cakap buat ape ak study ambik stpm....M.A tu pakai spm je.

                                                                            minggu orentasi
Tanggal berapa ak x ingat tp dalam bulan julai 2007 gak.
Mula dah aku buat benda yang mak ak larang iaitu bercinta...dengan budak kos ak lak tu, tp ok la baik orgnya dah la lawa..tp sayang xlama 2 bulan lebih je mcm tu...xda jodohkan...sampai arinie ak gelak bila pikir balik time tu...nampak sangat ak bodoh tolak benda baik kan tp xpa..aku pecaya mungkin dia xsesuai dengan ak sbb munkin ak nie jahat or what ever..

21 julai 2007
Entah mcm mana ak diracun masuk kelab kembara.
"cantik beg..biasa naik gunung ke...eh mana ada bang tp sy minat gak r aktiviti2 xtream nie...jom la join klub kitaorang...ada yg men beskal, naik gunung dan banyak ag aktiviti yg mencabar kata az pada ak...ok tengok r nanti...eh mggu nie ada wat pendaftaran kat library pg la daftar...ok2 nanti sy pg bang...perh mcm tu je ak kena racun untuk join kelab..pastu terus pg kic.

18 Dis 2007
projek pertama ak dengan kelab kembara, waktu tu pg transtiti (nanti la ak sambung dah ngantuk la plak)

3 Response to "aku dia dan uum"

  1. alia* says:

    haha.bole plak stop kt situ ja kan.

    kan. sesengal ubi la pres aku nie. tapi xpe. kau memg dah cer pasal transiti. so skip je la.

    trekkers says:

    alia..malas dol
    ilham...ko br tau ke ak dah lama tau...nie ak mmg nk skip

Post a Comment

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme